top of page

Hva er drill?

Kort om drill

Drill er en kombinasjon av drill, dans og noe turn. Vi jobber med fleksibilitet, styrke, koordinasjon, rytmer, utholdenhet m.m. På treninger jobber vi både med teknikk drill og kroppsteknikk men også på de ulike programmene man kan stille på i konkurranser. I drillkonkurranser utfører utøverne en forhåndsinnøvd koreografi, enten i gruppe, par eller som solist. Det finnes mange ulike kategorier man kan stille i. 

- Twirling kategorier

Her er det felles musikk på alle deltakerne og fokus er teknikk, flyt, tempo o.l

- Dance kategorier

Her er det selvvalgt musikk, og det er kombinasjonen drill, dans og turn som er i fokus. 

Mie sofie.jpg

Hva deltar vi i?

Horten Drill deltar i mange konkurranser.  Vi deltar på både nasjonale og internasjonale konkurranser. Horten Drill har opp gjennom hatt mange sterke utøvere som har markert seg både i Norge og i utlandet, og det er vi stolte av. Vi ønsker å fortsette å presentere idretten vår, hjelpe utøverne våre å nå sine mål og vite at de har oss som støtteapparat. 

Vi pleier å delta på Skjærgårdsdrill, HO, ØM og NM. Her kan alle våre deltakere delta om de ønsker. (- NM må man være kvalifisert til.)

- Pluss at Horten Drill har i flere år hatt utøvere som har vært på landslaget. 

Det er ikke alle utøvere som ønsker å konkurrere. Vi har mange andre arenaer i løpet av sesongen man kan være med på allikevel. For eksempel drillkurs, sosiale happenings med klubben, oppvisninger osv. 

IMG_3941.jpg
Hva er drill?: News
bottom of page