Våre instruktører

Vi er stolte over å ha med oss disse dyktige instruktørene som underviser hos oss. De tilbyr enestående erfaring og visjon til hver klasse, og deler sin kjærlighet til drill med utøverne våre. Lær mer de her.

 
Maya _edited.jpg

Maya Kosmo

Koreograf, dommer og hovedinstruktør

Maya er 24 år og startet sin drillkarriere i Horten drill. Hun har over 28 NM gull, 3 europamester titler, verdensmester med Mathias Langseth Eliassen. I Horten drill er hun hovedtrener og har ansvar for advanced utøverne våre.  Som trener er hun dyktig og engasjert, opptatt av å se hver enkelt utøver og jobbe med riktig teknikk. 


  


Tina hd .jpg

Tina Marie Daffinrud

Instruktør intermediate og advanced

Tina har drillet som aktiv utøver i 10 år. I tiden som utøver fikk hun flere NM gull i tropper og flere pallplasser som solist. Hun var også på landslaget og deltok både på EM og VM i tropper og som solist. Hun er opptatt av å gi et godt tilbud til bredden, samtidig som å ta vare på de som ønsker å satse. Tina ønsker å utvikle deg som driller der du er nå og hjelpe deg på veien til dit du vil. Drill er gøy, og drill skal være gøy

Tuva.jpg

Tuva Kosmo

Instruktør intermediate og advanced

Tuva er 20 år og startet å drille i Horten Drill da hun var 10 år. Hun har vært en del av landslaget som utøver siden 2015. I 2018 fikk hun sitt første individuelle NM gull i junior.  Hun har deltatt på kurs i blant annet i Frankrike og USA, med mange verdenskjente instruktører og utøvere. Med flere NM medaljer og norgesmester er Tuva en viktig ressurs i trenerteamet. Hun er en positiv og motiverende trener som har fokus på å vise utøverne fra sine beste sider.

Beate.jpg

Beate Dimmen

Instruktør spirer og solister

IMG_9171.JPG

Marlene Solberg

Junior instruktør