top of page

Våre instruktører

Vi er stolte over å ha med oss disse dyktige instruktørene som underviser hos oss. De tilbyr enestående erfaring og visjon til hver klasse, og deler sin kjærlighet til drill med utøverne våre. Lær mer de her.

Instruktører: Our Staff
Maya _edited.jpg

Maya Kosmo

Koreograf, dommer, instruktør solister

Maya er 24 år og startet sin drillkarriere i Horten drill. Hun har over 28 NM gull, 3 europamester titler, verdensmester med Mathias Langseth Eliassen og har drillet for det norske landslaget siden 2011. I Horten drill er hun hovedtrener og har solistutøvere.  Som trener er hun dyktig og engasjert, opptatt av å se hver enkelt utøver og jobbe med riktig teknikk. 


 


Tina hd .jpg

Tina Marie Daffinrud

Instruktør intermediate og advanced

Tina har drillet som aktiv utøver i 10 år. I tiden som utøver fikk hun flere NM gull i tropper og flere pallplasser som solist. Hun var også på landslaget og deltok både på EM og VM i tropper og som solist. Hun er opptatt av å gi et godt tilbud til bredden, samtidig som å ta vare på de som ønsker å satse. Tina ønsker å utvikle deg som driller der du er nå og hjelpe deg på veien til dit du vil. Drill er gøy, og drill skal være gøy

Tuva.jpg

Tuva Kosmo

Instruktør solister

Tuva er 21 år og startet å drille i Horten Drill da hun var 10 år. Hun har vært en del av landslaget som utøver siden 2015. I 2018 fikk hun sitt første individuelle NM gull i junior. Hun ble også europamester i team i 2022. Hun har deltatt på flere kurs i blant annet i Frankrike og USA, med mange verdenskjente instruktører og utøvere. Med flere NM medaljer og norgesmestertitler er Tuva en viktig ressurs i trenerteamet. Hun er en positiv og motiverende trener som har fokus på å vise utøverne fra sine beste sider.

Beate.jpg

Beate Dimmen

Instruktør intermediate og solister

Beate er 41 år, utdannet klinisk sosionom med en bachelor og mastergrad fra USA. Hun har jobbet med individuell og gruppe terapi i mange år med vanskeligstilte barn og voksne. Beate har fullført instruktørkurs som voksen og jobber med mange utøvere i klubben. Både intermediate og solister. Hun er en veldig motivert og engasjert trener som er opptatt av god grunnteknikk. Beate er over middels interessert og engasjert i klubben og er en kjempe ressurs for både trenere, utøvere og foreldre.

IMG_9171.JPG

Marlene Solberg

Junior instruktør

Marlene er 18 år og har vært aktiv utøver i over 10 år. Hun bor i Asker og begynte å drille for Horten for 5 år siden. Marlene har blitt kvalifisert til å stille på NM i mange år og har mange sterke resultater. NM 2022 ble hun norgesmester i tropp og skal delta på EM i 2023. Marlene er også aktiv danser og begynner i 3.klasse på danselinjen. Dette semesteret skal hun være trener for teknikk beginner og topp til tå tilbudet. Marlene har stor kompetanse innen kropp og grunnteknikk. Nå trener hun også til å delta på VM 2023 som solist. 

Instruktører: Our Staff
bottom of page